Параграф22 Daily

§22 Новини

Похотливият екс-шеф на БФС Монтана Ангел Стоянов отива на съд за длъжностно присвояване

Окръжна прокуратура - Монтана разследва бившия шеф на Областния съвет на Българския футболен съюз /БФС/ в града Ангел Стоянов за длъжностно присвояване, научи ексклузивно агенция BulNews.В постановлението, подписано от държавния обвинител Росен Димитров, се твърди, че Стоянов е присвоил чуждо имущество - таблет и мобилен телефон на стойност 2247 лв., като с тези си действията той е осъществил състав на престъпление по чл. 201 от НК.

Проверката също така установила изплатени неправомерно от гл. счетоводител на ОС на БФС в Монтана Борис Иванов на Ангел Стоянов командировъчни за 6187.63 лв., което отново представлява длъжностно присвояване. По тази причина прокурор Димитров е изпратил преписката до Районна прокуратура за повдигане на обвинение.

Ангел Стоянов доби национална популярност на 11 август 2017 г., когато агенция BulNews публикува скандалния чат между него и младата съдийка Теодора Тодорова.Скандалът беше огромен и това костваше поста на похотливия шеф, който първоначално беше отстранен от длъжност, а 2 месеца по-късно подаде оставка.

В последствие красивата съдийка го осъди пред Комисията по дискриминация, която постанови Ангел Стоянов да й заплати 1000 лв. заради сексуалния тормоз, на който е била подложена.

В наши дни същият палавник е кандидат за кмет на община Чипровци. Той е издигнат от “ДПС-НДСВ-Новото време”, които очевидно разчитат на късата памет на обществото, което да е забравило за скандалното му поведение.

Номинирането на Ангел Стоянов за кмет на Чипровци принуди съпрузите на общинските служителки да прибягнат до неочаквани действия. От няколко дни мъжете обикалят дюкяните на майстори, от които искат да изработят железни гащи за техните съпруги. Хората искат да са спокойни, докато жените им са на работа в общината, ако случайно някой иска да им влезе грубо отзад.

На 27 октомври избирателите ще покажат, че в Чипровци подобни експерименти няма как да се случат и градът ще продължи да се развива, без в сградата на общината да влизат разюздани типове.

Facebook logo
Бъдете с нас и във