Параграф22 Daily

§22 Новини

Полицаи установиха няколко издирвани лица

За изминалото денонощие полицаи от София-област са установили няколко лица, обявени за национално издирване, съобщиха от регионалната дирекция на МВР.


На 22 юни тази година сигнал за изчезнал младеж е бил получен в Районно управление "Полиция" - Костинброд. По данни на майката 14-годишният й син напуснал дома им около 14.00 часа и оттогава бил в неизвестност. В хода на последвалото издирване около 18.00 часа полицейски автопатрул установил момчето на улица "Славянска" в града и то било предадено на родителя си невредимо.


Вчера вечерта от общодържавно издирване са били свалени и две 17-годишни момичета, избягали около 21.00 часа от кризисния център в Драгоман. Около 22.30 часа полицейски служители от Районно управление "Полиция" - Сливница ги намерили на стария път за София. На девойките са снети обяснения от инспектор в Детска педагогическа стая, след което са съпроводени до кризисния център и предадени на социален работник.


Вчера полицаи се намерили и върнали у дома й и 62-годишна психично болна жена от самоковското село Широки дол, напуснала дома си около 8.00 часа сутринта. В хода на издирвателните действия тя била открита по-късно същия ден в съседното село Райово.

Facebook logo
Бъдете с нас и във