Параграф22 Daily

§22 Новини

Полицейска експретиза доказва: с въздушната пушка на Стоимен Начев е стреляно по ученици

Експретизата, извършена от Националния институт по криминалистика и криминология доказва, че с въздушната пушка, иззета от дома на бизнесмена от Дупница Стоимен Начев, е стреляно по тийнейджърите, които са играли футбол на 19 октомври в двора на ОУ "Климент Охридски" и когато бе прострелян десетокласникът от ПГ по облекло в Дупница Роберто Христов, съобщава Struma.bg.

Въздушната пушка не е регистрирана в полицията от бизнесмена, за което той ще отнесе административно наказание "глоба". Стоимен Начев е викан три пъти на разпит в РУП - Дупница и категорично отричал, че той е стрелецът. По случая работи и Районна прокуратура - Дупница. Оттам съобщиха, че при тях все още няма резултати от експертизата и не е редно полицията да огласява данни по случая, след като се води следствие.

15-годишният волейболист  Роберто Христов бе прострелян със сачма в горната част на бедрото на единия крак. Сачмата се бе забила на сантиметър от костта в крака на младежа.

Бизнесменът Стоимен Начев живее наблизо до училището. Имал е пререкания с младежите, които се събират в двора на училището в следобедните часове. Някои от тях надуват газта на мотоциклетите, с които се возят, и нарушават тишината в квартала.

 

Facebook logo
Бъдете с нас и във