Параграф22 Daily

§22 Новини

Полиция нахлу в автоморгата на Цибаната от Айтос, иззети са части за БМВ

Шасита от леки автомобили са били конфискувани от полицията по време на спецакция на територията на град Айтос. Те са били открити в автоморгата на Мюмюн Мурадов – Цибаната, която се намира на Бургаското шосе, пише "Флагман". Моргата е една от най-посещаваните и добре заредени в региона. Вчера там са нахлули служители от сектор „Базова научно-техническа лаборатория“ към ОДМВР Бургас, както и техни колеги от Криминална и Икономическа полиция. С тях били и униформени от РУП-Айтос и служители на НАП и РЗКОС.

При проверката били открити шаси от автомобил „Ланд Роувър“, предната дясна част на „БМВ Х5“ и две части от шаси на друг автомобил с марката „БМВ“. Всичките части са със съмнения, че са предмет на престъпление, т.е. кражба. Предстои изготвяне на справки и запитвания с цел установяване на законния произход на елементите.

Припомняме, че това е вторият подобен удар на полицията в рамките на тази седмица. Преди дни в Бургас бяха претърсени много от автокъщите и сервизите в комплексите „Изгрев“, „Славейков“ и кв. „Пети километър“.

Facebook logo
Бъдете с нас и във