Параграф22 Daily

§22 Новини

Полицията в атака срещу битовата престъпност

Служители на Районно управление “Полиция” – Свищов иззеха незаконно притежавано оръжие и боеприпаси от имот край града, съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР-Велико Търново. Вчера при извършена проверка в имот в местността “Куюговец”, обитаван от 69-годишният С.И. от Свищов униформените се натъкнали на едноцевна ловна пушка, 12 калибър, 25 патрона, калибър 12 и флакон с оръжейна смазка, за които обитателят на имота не прадставил разрешително.


По случая е образувано бързо производство.


В София пък временно е променено движението на автобусите по линии 47, 48, 49, 54, заради два аварирали тежкотоварни автомобили на кръстовището на бул. „Сливница” и Околовръстен път, съобщиха Столична община.


Автобусите по линии 47, 48 и 49 са се движели от Банкя по Банкянско шосе, по ул. „Земеделска”, по маршрута на автобусна линия 81 и след това до метростанция „Сливница”. Автобус 54 се е движил от Божурище, заобикаляйки бул. „Сливница” отдясно.


В Лом полицаи установиха 67-годишен мъж, съхранявал незаконно 35 кубика дърва, съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР-Монтана. Вчера, след сигнал е била извършена проверка в имот в село Княжева махала, област Монтана, собственост на 67-годишния Й.Д. При акцията е било консттирано, че собственикът съхранява в склад в двора на дома си 35 пространствени кубика дърва от дъб.


По случая е образувано досъдебно производство за престъпление по Наказателния кодекс.

Facebook logo
Бъдете с нас и във