Параграф22 Daily

§22 Новини

Полицията във Велико Търново благодари на честно момиче от Горна Оряховица

Благодарствено писмо от ръководството на ОДМВР – В. Търново и личен подарък от началника на полицейското управление в Г. Оряховица гл. инсп. Мариян Лонгинов получи днес 11- годишната Божидара Трифонова за проявена доблестна постъпка.

Вчера, около 14,00 ч., на паркинг пред търговски обект в железничарския град, детето намерило портфейл. След като видяло, че в чуждата вещ има пари, без да губи време, заедно с баща си отишло в полицейското управление и го предало. Още същия ден служителите предприели необходимите действия, собственикът бил установен и поканен да получи намерената вещ. Днес той също дойде в управлението, за да благодари лично на Божидара за честността и почтеността й и на родителите й, че са възпитали такова прекрасно дете.

Божидара е ученичка в 4 клас на ОУ „Св. св. Кирил и Методий“ в Г. Оряховица и днес беше особено развълнувана от вниманието. Началникът на полицейското управление Мариян Лонгинов я посрещна с много топлота, пожела й да е здрава, да продължава да вярва в доброто и да го предава, за да се случват такива малки чудеса в напрегнатото ни ежедневие.

Facebook logo
Бъдете с нас и във