Параграф22 Daily

§22 Новини

Полицията задържа с дрога Асен Бербатов

Братът на Димитър Бербатов - Асен, е бил задържан снощи при полицейска акция в Благоевград. Той е уличен в разпространение на наркотици. При обиска му органите на реда открили дрога, приготвена за продажба, съобщава Struma.com. От МВР към този час няма официална информация, телефоните на пресцентъра им не отговарят.

Арестът му е станал по време на полицейска операция с обиски по домовете на криминалнопроявени лица. Асен Бербатов не за първи път попада в полицейска клопка. Преди време заедно с Н. Борисов бяха задържани в автомобил на Е 79 край Дупница, с близо 20 грама кокаин. Наркотикът бе скрит в дунапренено детско столче.

Тогава Асен Бербатов се държа арогантно с полицаите, заплашвайки ги с брат си, известният футболист Димитър Бербатов. През 2012 година Бербатов получи условна присъда, сред споразумение с прокуратурата за продажба на кокаин.

Асен бе заловен и да шофира автомобила си без книжка, заради което бе осъден. От известно време, според мълвата в областния център, той живее в София. В Благоевград останаха съпругата му Димитрина и синът им.

Facebook logo
Бъдете с нас и във