Параграф22 Daily

§22 Новини

Политолог на ГЕРБ се опита да премине през протестиращите, показва среден пръст

S 250 8c00142e e275 4a75 85ce f252c8d5a9a1

Известният политолог Стойчо Стойчев, който обикаля всяка една про правителствена медия, да обяснява как правителството на ГЕРБ и Бойко Борисов са единствените, който дават сигурно бъдеще и управляват перфектно България, тази вечер, вероятно бе пратен да провокира мирно протестиращи на бул. "Ситняково" в София.

С джипа си той се опита да мине през мирно протестиращи, а полицията, която беше на 100 метра от мястото, изобщо не се намеси. Трябваше няколко от протестиращите с камери, излъчващи онлайн, да помолят униформените да се намесят. Едва тогава политологът, който върло защитава управляващата партия и премиера Бойко Борисов, бе помолен от органите на реда да обърне в другата посока.

Стойчо Стойчев се оттегли, показвайки среден пръст на протестиращите.

По рано тази вечер имаше сблъсък с жена която прегази мирно протестиращи, опитвайки се да премине през блокадата, придружавана от съпруга си и двете си деца. Протестиращите бяха принудени да отвърнат на опита да бъдат прегазени.

Снимките и видеото за взети от живото излъчване на Иво Божков: https://svobodnabulgaria.eu/na-focus/politologat-na-gerb-se-opita-da-premi/?fbclid=IwAR1ZFQJu-FRC6wVd7-ROWi2UAiiZ8LacMcr-KDk-w2lsb6T2MNEJMh9nOj0

 

Facebook logo
Бъдете с нас и във