Параграф22 Daily

§22 Новини

Поморийски бизнесмен бие полицай, крият инцидента

Бургаската полиция е образувала досъдебно производство за нападение над полицай в извънработно време, гавра със служебното му положение като орган на реда и нанесен побой, при който е счупена дясната му ръка. Производството е срещу бизнесмена Иван Туджаров от Поморие и се води лично от самия началник на отдел „Разследване“ Златко Пеев. Инцидентът е станал посред бял ден на ул.“Мусала“ 38 в Поморие още на 19 юли, но не е бил отразен в бюлетина на ОДМВР-Бургас.

Полицаят, който бил в почивен ден, отишъл на автомивка собственост на Иван Туджаров, за да почисти частно тракторче. Туджаров вдигнал скандал на полицая, защото предишния ден екип от полицаи му залепили фишове на паркирани пред дома му автомобили. В автомивката си бизнесменът започнал да снима полицая и да му подмята подигравателни реплики. „Я да видим кого ще снимаме как е паркирал неправилно!“, „Ти не нарушаваш ли закона?!“ и прочие.След което Туджаров го ударил с юмрук няколко пъти и му счупил дясната ръка.

Никой от колегите на поморийския полицай не посмял да поеме разследването на случая. Всички са си направили отвод, производството е поел шефът им.

 

Facebook logo
Бъдете с нас и във