Параграф22 Daily

§22 Новини

Поп-таксиметров шофьор потрошил с бухалка 23-годишна студентка от Сандански

Дупнишкият поп и таксиметров шофьор Методи Кръстев пребил с бухалка 23-годишната студентка Ивет Митрева от Сандански, след като отказала да й разваля черна магия и му дала 50 лв. предплата. Гневът му пламнал, защото момичето поискало да му възстанови сумата. Инцидентът е станал в 24 часа в квартал „Грамада” в Благоевград. Пребитото момиче се оплака, че е обездвижено от болка и едва върви. Скандалният свещеник тормозил Ивет със стотици телефонни обаждания, дори й поискал 50 лева назаем, които така и не върнал, разказва момичето пред в."Вяра".

Инцидентът се случил ден след като Ивет се оплакала на шефа на таксиджията, че той й дължи пари. „Около 12 часа през нощта отидох до кварталния магазин да си купя храна. Пазарувах, на връщане към вкъщи усетих, че след мен върви някой. Обърнах се, нямаше никой. След което изведнъж усетих само силен удар в гърба, след това последва втори по главата. Паднах на земята, но все пак успях да видя нападателя си и да го разпозная – беше Методи Кръстев. След което съм припаднала. Свестих се в спешното отделение на МБАЛ в Благоевград, бях сложена на системи за болките, не усещах тялото си. И днес още съм така. Целият гръб ме боли, от ударите и бъбреците ми са повредени. Имам чувството, че ще се парализирам, всичко ме боли, въпреки болкоуспокоителните, които пия", разказва покъртителната си история Ивет.

Взаимоотношенията й с отец Методи започнали преди около месец. Той бил изпращан често да я взима с таксито от адрес и така се запознали. „Един път докато се возех в колата, случайно му споделих, че имам проблем. Той само ме погледна и дружелюбно каза: „Някой ти е направил черна магия, аз мога да я разваля, ще се разберем кога и как да стане. Ще ти пребая няколко пъти и всичко ще се оправи. За парите също ще се разберем, няма да се притесняваш”. С това разговорът ни приключи, разменихме телефонните си номера. Отец Методи не се обади няколко дни, след което изведнъж започна да ми звъни всяка вечер непрекъснато по няколко пъти и да ме притеснява", разказва девойката.

Накрая мъжът поискал от нея 50 лв. назаем, които забравил да върне. Така се стигнало и до инцидента, при който момичето получило няколко удара по главата и гърба. Парите на Ивет били възстановени от собственика на благоевградската таксиметрова фирма. Отец Методи коментира случая така: „Всички таксиметрови шофьори познават въпросната Ивет, тя е наркоманка, даже има и документ за това. На метадон е. Тя е държанка на Антонио Якимов, който работи като шофьор в „Мега шанс”. Той й дава 10 лв. за дозата, а тя е готова да каже каквото той й нареди. Това го знаят абсолютно всички в таксимеровия бранш, не мога да си обясня защо това момче прави такива мръсотии, като използва подставени лица”.

Facebook logo
Бъдете с нас и във