Параграф22 Daily

§22 Новини

Потрошиха джипа на известна стоматоложка в Дупница

Джипът на известната стоматоложка от Дупница д-р Елисавета Коларова осъмна потрошен. Огромен камък от близо 10 кг. е бил хвърлен върху предното панорамно стъкло, а автомобилът не е застрахован, съобщава "Вяра". Това се случва дни, след като кметът на с. Самораново Борислав Костадинов нападна стоматоложката, придружен от трима здравеняци в момент, в който тя беше запретнала ръце да отстранява бурени и да лепи нови плочки по тротоара на улицата пред дома си.


Това благородно дело се видя престъпление за кмета на селото, който изсипа обиди и закани над лекарката, че ако не спре да облагородява пространството, животът ще й се стъжни. "Аз нямам други врагове освен него", категорична беше зъболекарката, която се оплака от кмета още преди една седмица.


Лекият автомобил "Нисан" е бил паркиран пред дома на собственичката в дупнишкото село Самораново, съобщиха от Областната дирекция на МВР-Кюстендил.


След сигнала, подаден от потърпевшата, на местопроизшествието е пристигнала дежурна полицейска група. "Работата по установяване на извършителя на деянието продължава", уточниха от полицията.

Facebook logo
Бъдете с нас и във