Параграф22 Daily

§22 Новини

Пребиха висаджията Росен Каран пред децата му

Човек от възродената ВИС-2 е бил зверски пребит в София, научи "България Днес". Мъжът, който е представител на групировката за столицата, бил нападнат към 9,30 часа сутринта. Тогава излизал от дома си заедно с жена си и двете им малки дъщери. В този момент към тях тичешком се приближили двама, които се нахвърлили над висаджията. Повалили го с порой от от удари и ритници, след което, изплашени от писъците на децата, побегнали.

Висаджията е бил приет в болница "Токуда". Лекарите са го прегледали и се оказало, че има счупвания, но няма опасност за живота му. Хората на Росен Карана, който стои зад възраждането на групировката, посетили колегата си в болницата. Коментират, че "битият ще се оправи, но най-лошото е психическият белег над жена му и двете малки момичета".

"Явно вече започнахме да пречим, но на кого?", написаха администраторите в една от интернет страниците за ВИС-2. Това всъщност е първото подобно нападение след разпада на групировката след убийството на Георги Илиев. "Да ги почваме и ние", заканват се във Фейсбук фенове на братя Илиеви, които подкрепят възраждането.

Междувременно в София се проведе поредна среща на хората на Росен Карана. На нея са били обсъдени всички детайли около национална среща, която ще се проведе до дни. На нея официално ще бъдат обявени представителите на ВИС-2 за различните градове. "Възраждането върви по план, напук на клюкарите и мишките, благодарим на всички! Да живее ВИС!", написаха като отзиви след срещата организаторите.

Вече се появиха и първите стикери с новото лого на ВИС-2. Както "България Днес" писа, лъвът, символ на групировката, гледа наляво, а отдолу е изписано ВИС-2. Абревиатурата означава "Вярност, инвестиция, сигурност". Лепенките ще бъдат поставяни на обектите, пазени от групировката. Тъй като нейните фирми нямат лиценз за охранителна дейност, на първо време те ще бъдат слагани само на обекти на хора от възродената ВИС.
 

 

Facebook logo
Бъдете с нас и във