Параграф22 Daily

§22 Новини

Прибират 547 хил.лв. от осъден сводник

Комисията за установяване на имущество, придобито от престъпна дейност, предяви иск за 546 929 лева срещу осъден за трафик на хора. Добричкият окръжен съд обаче ще разглежда претенцията срещу Милен Р.А. (34 г.) през ноември, тъй като трябва да минат три месеца от публикацията на обявата за делото в Държавен вестник.


Срещу Милен А. има влязла в сила присъда на окръжния съд във Варна, с която той е признат за виновен, че през периода юли-ноември 2010 година в Добрич, Варна и Германия е участвал в организирана престъпна група за трафик на хора с цел те да бъдат използвани за развратни действия.


Експертите на комисията са установили разлика между приходите и разходите на Милен А. в размер на 3 275 минимални работни заплати.


Комисията иска да бъдат отнети в полза на държавата част от имот на осъдения в Добрич, леки автомобили Мерцедес и Ауди, мотоциклет иnbsp; пистолет Волтрон-Майор, суми от продажбата на два имота и на 13 моторни превозни средства, както и да бъдат обявени за недействителни, три договора за покупко-продажба на недвижими имоти или тяхната левова равностойност, суми от банкови депозити и други.

Facebook logo
Бъдете с нас и във