Параграф22 Daily

§22 Новини

Принц Хари почти заспал на сватбата на приятел

Британският принц Хари се прозял на сватбата на своя приятел Гай Пели в Мемфисе(Тенеси, САЩ), съобщава британският вестник The Daily Express – един от рупорите на средната класа на Острова. Освен това, както отбелязва изданието, по-малкият син на принц Чарлз и принцеса Даяна „дори не се опитал да скрие отегчението си“.


Хари и неговият по-голям брат – принц Уилям, са били сред поканените специално за тържеството над 200 именити гости, на което Гай Пели се е бракосъчетал с наследницата на хотелиарския бизнес на Holiday Inn - Елизабет Уилсън. Двамата принцове са разгледали и резиденцията на покойния цар на рока Елвис Пресли край града – „Грейсленд“.


Свадбената церемония протекла в Memphis Hunt and Polo Club. Цялата територия извън комплекса е била отцепена от служители на американските тайни служби, а поклониците на британската кралска фамилия надничали през оградата с тайната надежда да видят двамата принцове, се отбелязва още в статията.


Сред гостите на тържеството са били и две братовчедки на Уиляма и Хари – принцеса Беатрис и принцеса Евгения. Херцогинята на Кембридж - Кейт Мидълтън не е пристигнала в САЩ, защото е предпочела да остане във Великобритания със сина си - принц Джордж.


Освен това в САЩ стана напълно ясно, че принц Хари се е разделил завинаги и със своята досегашна приятлка Кресида Бонас.

Facebook logo
Бъдете с нас и във