Параграф22 Daily

§22 Новини

Променят Конституцията на Република България, за да защитят Шиши и Киро

"Променят Конституцията на Република България, за да защитят Шиши и Киро", написа на страницата си във "Фейсбук" скрилият се в Дубай обвиняем бизнесмен Васил Божков. В публикацията си той визира депутатът от ДПС Делян Пеевски и председателят на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България Кирил Домусчиев.

Пълен текст нва поста на беглеца-бизнесмен:

-  Имената на Делян Пеевски и Кирил Домусчиев се свързват с трафик на забранени вещества и контрабанда от години. Но докато мутрите преди пазеха бизнеса си с бухалки и вериги — за днешните мутри тези “бухалки” вече са Прокуратурата и държавните институции.

Най-голямата гордост на Бойко — “разчистването” на контрабандните канали за цигари съвпада с монополизирането на бизнеса от “Булгартабак” и превръщането на Шиши в единствен играч на пазара. Домусчиев и разработените канали на фармацевтичния му бизнес са поредното парче от пъзела.

Финалното доказателство за чадъра на държавата над мафията е че с години никой не задава въпроса как от едно момче, което през 2013 г. декларира едва 50 000 лв., днес Шиши получава 21 млн. лв. само от “дивиденти”.

Бойко и Гешев изглеждат слепи и за двамата. Наглостта им стигна дотам, че да променят Конституцията на Република България, за да защитят Шиши и Киро.

Когато премиер и главен прокурор прикриват и защитават замесени в нелегален трафик лица, това е ясен признак, че държавата е управлявана от мафията.

Време е на това да бъде сложен край!

Facebook logo
Бъдете с нас и във