Параграф22 Daily

§22 Новини

Проверка на НСО заради снимки, за които се твърди, че са от спалнята на Борисов

S 250 bcf91b88 6e6e 4121 9782 8e328f9aa28c
S 250 1905e7ae f372 4684 afae 17e6d0daa7b5

Националната служба за охрана започна служебна проверка във връзка със серия снимки, публикувани първо от сайта „Афера“. Това потвърдиха от НСО за bTV.

Според анонимния автор, кадрите са от спалнята в резиденцията на премиера „Секвоя“. Към момента няма никакво потвърждение за истинността на снимките, на които се виждат спящ човек, пари в чекмедже, запалки за пури и пистолет. Междувременно, агенция ПИК обяви, (първоначално без въобще да споменава снимките), че тече „опит за държавен преврат с участието на НСО“ и охраната на премиера е компрометирана.

В отговор на тиражирани в медийната среда твърдения, категорично заявяваме, че в нито един момент сигурността на министър-председателя на Република България не е била компрометирана! Незабавно е възложена и вече е в ход служебна проверка“, подчертаха на свой ред от НСО.

По-рано днес от прокуратурата обявиха, че ще направят проверка на по-рано изтеклия аудио запис, за който се твърди, че е с участието на премиера. В негоса коментирани вътрешно- и външнополитически теми и въпроси, касаещи конкретен бизнесмен.

Facebook logo
Бъдете с нас и във