Параграф22 Daily

§22 Новини

Радан Кънев обмисля да съди Делян Пеевски

Европейският депутат от листата на "Демократична България" Радан Кънев коментира пред сайта Общество ОРГ думите на Делян Пеевски, който нарече  него и председателя на “Да, България” – Христо Иванов, “слуги на олигарха Иво Прокопиев”.

" Тук има две неща, които бих коментирал. Едното е, че грозната негативна кампания, която очевидно близки до г-н Пеевски медии разгърнаха срещу “Демократична България”, беше може би решаваща, за да влезем. Тя мотивира част от нашите привърженици в София и ясно показа кой е враг на Пеевски и  Доган. От друга страна проследих внимателно изказването му, анализирах го и обмислям дали до дни да не заведа съдебно дело срещу него. Досега не съм си цапал ръцете с медиите му, но тъй като става дума за български народен представител, който си позволява да говори откровени клевети, може би ще се наложи да си плати за тях".

Радан Кънев обясни, че на всеки се случва да изпусне самолет, но се надява да не е при важни гласувания.

При важното гласуване за пакет "мобилност" европейският депутат от Реформаторския блок Светослав Малинов,  изпусна самолета и не присъства на гласуването.

Facebook logo
Бъдете с нас и във