Параграф22 Daily

§22 Новини

Разбитият бургаски публичен дом бил в апартамент на бивш зам.-правосъден министър, която нищо не знае

Публичният дом в бургаския ж.к. „Братя Миладинови” е бил устроен в апартамента на бившия зам.-правосъден министър от правителството на ГЕРБ - съдия Деница Вълкова, която с днешна дата е магистрат по наказателни дела в Апелативен съд - Бургас, съобщиха запознати за "Флагман". Вълкова дала под наем жилището през агенция, а наемателите - сутеньорите сем.Христо и Катя Моневи се нанесли в имота в началото на лятото.

Още с идването на семейство Моневи съседите се усъмнили, че има нещо нередно, тъй като мургав млад мъж непрекъснато водел различни момичета в апартамента, а пред входа денонощно спирали таксита, които ги карали по адреси. През август тук  за пръв път имало мащабна полицейска акция, при която е издирвано непълнолетно момиче от Стара Загора. Униформените претърсили всички апартаменти в блока по сигнал на бащата на жертва на трафик. Но какъв е бил резултатът е неясно. Учудващо е как наемодателката съдия Деница Вълкова не е знаела поне за тази полицейска операция в нейния имот, се питат обърканите хора в Бургас.

Онзи ден полицията окончателно разби долнопробния вертеп на 3-тия етаж в бл. 32 в бургаския ж. к. „Братя Миладинови”. „Във вторник през нощта пред блока имаше поне 40 полицаи, които изведоха с белезници семейството и няколко от жените”, разказваха съседи от блока.

„Откакто дойдоха тези двамата – Катя и Христо, нямахме и миг спокойствие. Денонощно асансьорът бучи, лампите светят. Отпред спират таксита, различни мъже и жени се качват в апартамента на съдия Деница Вълкова и вдигат страшен шум, купоните продължават до зори и целият блок не спи. Това, че собственикът на този имот не е знаела какво става, е най-малкото неприемливо”, коментираха още хората от блока, в който е бил апартаментът за разврат.

Около 10 часа днес пусната под гаранция 19-годишна мадам и Катя изнесла набързо останалия багаж от жилището и върнала ключа на домоуправителката на входа. Катя Монева изчакала телевизионните включвания пред блока тази сутрин, все още криейки се с бебето в свърталището на проститутките. Мургавият й приятел, който друг път регулирал сеансите на проститутките, помагал с пренасянето на багажа.

Facebook logo
Бъдете с нас и във