Параграф22 Daily

§22 Новини

Разпродават на безценица имота на убиеца на банкерката от "Булбанк"

Убиецът на банкерката от "Булбанк" Павлинка Йовчева - бизнесменът Любомир Симеонов, който получи на първа инстанция 20-годишна ефективна присъда, загроби финансово близките си. Имотите на билкаря-психар, както и тези на близките му, се разпродават до дупка, а цените им буквално се сриват.


Частният съдебен изпълнител Делян Николов прави повторен търг за производствения цех на Симеонов в сунгурларското село Черница и на машините в него, съобщава "Флагман". Делян Николов подробно е описал всяка машина, като най-скъпа е линията за нарязване на билки - 67 500 лева. На предходния търг съоръжението се продаваше за 90 000 лева. Всичко това влиза в активите на "Ветоника" ЕООД, собственост на билкаря. Продажбата е насрочена за 22 октомври т.г., а първоначалната цена този път е 670000.00 лв., с 300 000 лева по-ниска от предходната.


Симеонов имал лоши кредити и към други финансови институции, които умело прикри в съдебната зала. Той обясняваше на дълго и широко в колко добро финансово състояние била фирмата му "Ветоника". Как и Банка ДСК го ухажвала за отпускане на заеми, но той избрал "Булбанк".


Софийският частен съдебен изпълнител Стоян Якимов семейното им панелно жилище в столицата. Апартаментът се намира на 8-мия етаж във вход 3 на блок 415 в ж.к. Младост-4. Съпругата му Соня Симеонова буквално остава на улицата.

Facebook logo
Бъдете с нас и във