Параграф22 Daily

§22 Новини

Резултати от спецоперацията на територията на село Пет могили

В хода на специализираната операция е извършено претърсване в имот, обитаван от 46-годишен местен жител. Намерени и иззети са 970 метални предмети с вид на монети, които не са регистрирани и идентифицирани по надлежния ред. В жилището му е открит металотърсач. Мъжът е задържан за срок до 24 часа в полицейското управление в Каолиново, за извършено престъпление по чл. 278 ал. 6 и 277 А ал. 7 от НК е образувано досъдебно производство.

При инспекции на два адреса намерени противозаконно отнети от временен горски склад 5 кубика дърва за огрев. За извършени престъпления по чл. 194 ал. 3 във вр. с ал. 1 от НК са започнати бързи полицейски производства. Извършени са проверки на 11 лица от криминалния контингент, както и на жител на село Пет могили с наложена мярка „домашен арест“ след извършен грабеж.  При инспекции на търговски обекти в населеното място са участвали и представители на ОДБХ- Шумен.  

На изградените четири контролно-пропускателни пункта в село Пет могили са извършени проверки на 68 автомобила и 76 участници в пътното движение. Установени са 26 нарушения на скоростните режими. За различни констатирани нарушения са съставени 6 акта, наложени са 23 глоби с фиш.

 

Facebook logo
Бъдете с нас и във