Параграф22 Daily

§22 Новини

Руди Джулиани - адвокат на Тръмп, уличи сина на Байдън във връзки с непълнолетни момичета

Адвокатът на американския президент Доналд Тръмп, известният бивш кмет на Ню Йорк Руди Джулиани, превърна диска от лаптопа на Хънтър Байдън, който попадна в ръцете му, в истинска кутия на Пандора. До този момент от него бяха разкрити опити за корумпиране на украински олигарси. Сега се оказва, че синът на претендента за Белия дом Джо Байдън – Хънтър, е имал сексуални отношения с вдовицата на брат си и контакти с непълнолетни момичета, съобщава американското издание Washington Examiner, цитирано от агенция "Фокус".

Руди Джулиани заяви, че е изпратил предполагаемо сексуално съдържание до щатската полиция в Делауеър, включващо Хънтър Байдън и непълнолетни момичета. Текстовите съобщения и снимки, за които говори личният адвокат на президента Тръмп и бивш кмет на Ню Йорк, изглежда са намерени на твърдия диск на лаптопа, принадлежащ на 50-годишния син на бившия вицепрезидент Джо Байдън, кандидат за президент. Washington Examiner установи, че материалите вече са предадени на ФБР.

„Има текстово съобщение до бащата на (Хънтър), където той пише следните думи за съпругата на починалия му брат, която е била негова любовница от доста време. Хънтър съобщава:„ Тя ми каза, че в сексуално отношение се държа неподходящо. Става въпрос за контактите на Хънтър с 14-годишно момиче, чието име не е съобщено“, обясни Джулиани пред местна телевизия.

По време на предаването са показани текстови съобщения с отделни затъмнени фрази. Четейки ги, Джулиани разказа как снахата на Хънтър Байдън е казала, че той „се държи неподходящо със (затъмнено поле), че според момичето той е разговарял с нея във FaceTime гол и че е ходил гол пред екрана“. Джулиани продължи: „Когато момичето беше разпитано подробно, тя заяви, че не е казала нищо подобно. Но въпросът е, че той създава много опасна среда за децата“.

Снахата, за която говори Джулиани, най-вероятно е вдовицата на брата на Хънтър Хали Байдън, с която Хънтър беше романтично обвързан до миналата пролет.

Facebook logo
Бъдете с нас и във