Параграф22 Daily

§22 Новини

Румяна Ченалова във Фейсбук: Репликата на Димитър Ламбовски към Христо Иванов има много просто обяснение

Мисля си, че широко коментираната реплика на Димитър Ламбовски към Христо Иванов "Оня се е обадил на Маджо" има много просто обяснение.

Основание за това ми дават няколко факта- участието на Д.Ламбовски в част трета на "Осемте джуджета" на АКФ и днешните публикации в "Либерта" и "Афера".
От публикациите става ясно, че Ламбовски е говорил преди месец с някого и е пожелал да говори пред БТВ за събития, в които е участвал и които създават съмнения за корупционни практики на Стоян Мавродиев.Точно както в "Осемте джуджета".
Това не е укоримо.Напротив.
Не може да бъдат укорявани и хората, разговаряли по тези теми с Ламбовски и поели ангажимент за разгласяване на фактите.Най- вероятно такъв е случая и с Христо Иванов.
От публикацията в "Афера" става ясно че спрямо Ламбовски е упражнен натиск, за да бъде препятствано изявлението му по БТВ - следователно на лицата, които биха били засегнати от него, намеренията на Ламбовски са били известни.Така че, факта че "оня" / Ст. Мавродиев/ се е обадил на Маджо има своето обяснение.Хронологията на събитията потвърждава този извод.

Не бива да се поддаваме на пошлите провокации, целящи да ни разединят и погребат енергията на протестите.
Сега сме длъжни да сме заедно - без значение дали се харесваме или не.Целта ни е една - сриване на модела "Кой", оставка на правителството, честни избори!
Ще се справим само ОБЕДИНЕНИ!

Facebook logo
Бъдете с нас и във