Параграф22 Weekly

§22 Новини

Шофьорка помете мъж и майка с дете

Майка със 7-годишно дете и възрастен мъж бяха пометени снощи на тротоар на бул. "Сливница" в София от млада шофьорка. Катастрофата е станала на кръстовището на бул."Сливница" и ул."Оряхово" около 21 часа. Младата жена загубила контрол върху колата, помела стоящите на тротоара до автобусната спирка хора и се е забила в стълба на светофарната уредба. На мястото са пристигнали пет линейки, пожарна и полицейски автомобили.


69-годишен мъж, 42-годишна жена и 7-годишното й дете са транспортирани в "Пирогов". От пресцентъра на лечебното заведение съобщиха, че момченцето е с рана на носа, която е обработена от дежурния лицево-челюстен хирург и то е освободено за домашно лечение.


Майка му обаче остава в болницата със счупвания на двете коленни стави, комоцио, подкожен хематом на главата и рани на главата и брадата. В травматологичния комплекс на спешната болница остава и 69-годишният мъж. Той е бил опериран, тъй като има счупване на дясното коляно и счупване на лопатката.


Шофьорката на леката  кола е откарана във ВМА със счупен крак. Според полицията, вероятната причина за тежкия инцидент е дъждът и несъобразената с пътните условия скорост. Шофьори твърдят, че на кръстовището, където е станала катастрофата, има проблем със светофарите - зелената светлина била много кратка и коли преминавали с висока скорост.

Facebook logo
Бъдете с нас и във