Параграф22 Daily

§22 Новини

Сигнал до МВР: Чалга певец се издържа със сводничество!

Новоизлюпената чалга „звезда” Меди се издържа със сводничество. Това се твърди в сигнал, подаден до МВР от хора от близкото обкръжение на рома. По-малкият брат на чалгаджията въртял същия „бизнес”.

Поне десетина момичета се навъртали около сводника Меди, който е от Сандански. Говори се, че няколко от тях заработват в  Англия, където роднини на Меди, емигрирали на Острова, ги наглеждат, за да не сгрешат при отчитането на процента от печалбата.

Именно с парите, които труженичките заработвали, Меди успява да стартира опита си за кариера в „лекия жанр”. Малцина знаят, че пишман певецът всъщност се казва Мехмед Гогов и има неуспешни опити да бъде забелязан като певец в два телевизионни музикални формата.

Завършил е музикалното училище в Широка Лъка като тамбурист, но захвърлил инструмента в търсене на по-печеливша дейност. Известно време тренирал бокс, но и там талантът му се ударил в стената на селския спортен клуб.

Преди някой изобщо да чуе името на Меди, той преживявал, възползвайки се от слабия ангел на различни момичета, които омайвал, а те го издържали, че дори и му купували коката, към която бил пристрастен.Една от тях платила дори първата песен и музикален клип.

Решен да пробие на всяка цена, хитрецът обикалял из чалготеките в страна и се предлагал на собствениците да го наемат за участие, а цената, за която се качвал на сцената била по-ниска от тази, която момичетата му взимали за френска любов, алармират близки до „звездата”.

Facebook logo
Бъдете с нас и във