Параграф22 Daily

§22 Новини

Синът на Иво Карамански стана диджей на морето

Рухна митът, че единственият син на сочения за кръстник на българската мафия Иво Карамански е наследил солиден пай от наследството му. 24-годишният млад мъж, кръстен на баща си, не само, че не харчи спечелени от сенчести сделки пари, но е вече е напълно самостоятелен и сам изкарва прехраната си. Неотдавна Иво, който е одрал кожата на татко си, се завърна в родината, след като през 2018 г. се установи в Нидерландия. Там го отведе любовта, но към днешна дата тя е вече бивша и заради това вече нищо не задържало Карамански-младши в страната на лалетата. На родна земя младият мъж бързо се ориентира в обстановката и мигом си намери работа, която му е присърце.

От няколко години Иво се увлича по музика и композиране. През 2015 г. той изкарва първите си хонорари като диджей на клубна сцена в столично заведение. Артистичното име, което си е избрал, е фамилията на пастрока си Александър Сано - дългогодишната житейска половинка на майка му Нели Атанасова. След завръщането си от Нидерландия, Карамански-младши е решил да продължи кариерата си в тази сфера. От миналата седмица Иво фигурира в програмата на плажен бар в меката на летните купони - Слънчев бряг, а на един от първите си изяви спретнал жестоко парти.

Самият той е разказвал, че единственото наследство от баща му са имоти край родния му град Дупница. Преди години обаче с майка му ги продали, а с парите купили магазин. С него обаче не извадили късмет заради лошата му локация.

Младият мъж е запазил като сантиментален подарък няколко златни гривни, носени от Иво Карамански, пише Ретро

Facebook logo
Бъдете с нас и във