Параграф22 Daily

§22 Новини

Синът на строителен бос гази с АТВ екип на СКАТ ТВ

Репортерски екип на СКАТ ТВ стана жертва на самозабравилия се син на най-големия инвеститор в Иракли – скандалноизвестният Добрин Иванов. Синчето на боса налетяло с АТВ върху журналистите Димо Иванов и Мария Пенева, докато подготвяли репортажа си по сигнал, че отново се излива бетон и се разраства строителството на обекта - луксозно вилно селище от затворен тип, съобщава "Флагман". Самозабравилият се наследник  буквално се опитал да прегази оператора Димо Иванов. Журналистите в момента се намират в полицейския участък в Обзор.

"Флагман" е призовавал началника на РУП-Несебър Живко Даскалов да приложи веднага всичките си пълномощия като полицейски шеф и да ускори разследването.

„Току-що разбирам какво се е случило с двамата журналисти, изпълнявали са служебен дълг, а срещу тях се е изправил човек, който се чувства безнаказан. Ще ви предоставим всичко, което е необходимо, за да се разбере цялата истина за това, което се случва на брега на Емона”, е заявил собственикът на СКАТ ТВ Валери Симеонов.

Facebook logo
Бъдете с нас и във