Параграф22 Weekly

§22 Новини

Сираков изведнъж съобщи: наркомани водят Левски

Дългото медийно мълчание на Наско Сираков след напускането му на Левски приключи, отбелязаха спортни медии.
Бившият изпълнителен директор се нахвърли върху феновете, заради които се махна. Той се беше заканил, че след тази постъпка никога повече няма да стъпи на "Герена". Сега е омекнал и твърди, че сигурно някой ден ще се завърне. Но по всичко изглежда, че няма да се случи, докато управлява Тодор Батков. Според Вълка, адвокатът скоро ще си тръгне.

"Сигурно ще стъпя пак на "Герена". Трудно е човек да каже "никога". Колелото се върти. Тодор тотално изнемогва, което е и нормално. 
В Левски се похарчиха много сериозни пари, а няма резултати. В България е трудно за един човек да издържа футболен клуб на най-високо ниво. 
Тодор ще си тръгне рано или късно при всички положения. В очите на хората изглежда, че колкото по-рано, толкова по-добре. Важно е кой ще дойде след него. 
И да се знае кой ще дойде, защото много неща в България никой не ги казва и остават скрити за хората. Не е нормално да ме питат мен откъде идват парите за Левски. 
Ние сме европейска държава. Това е смешно. Също така, все някога Левски ще има нов стадион. Аз съм радостен от факта, че се започна строежът на нов стадион. 
Със сигурност няма да е готов за май месец, но това няма значение. Важното е, че се прави такова нещо. Хубаво е в България да се строи. Имаме нужда от това", сподели Сираков. 

Facebook logo
Бъдете с нас и във