Параграф22 Weekly

§22 Новини

Случаят с изчезналата бургазлийка е изяснен

Случаят с издирваната жена от Бургас е изяснен в детайли, съобщиха от пресслужбата на ОД на МВР-Бургас. "Не се касае за умишлено престъпление, вътрешен или външен трафик", каза за БТА говорителят на полицията Цветелина Рандева.


Според разследващите 90% е сигурно, че става въпрос за самоубийство. Вероятно жената е скочила в морето от моста. Това потвърждават и действията на общинските полицаи и на служителите на МВР, които през цялата нощ са обхождали района на Морската градина и на мостика с надеждата да открият тялото на младата жена.


До момента няма открито тяло, заради което от полицията не могат да излязат и с официална информация. От полицията търсят доказателства, които да покажат, че става въпрос за семеен конфликт между момичето и баща й.


Отхвърля се версията за конфликт между нея и приятеля й, който е служител на специализираното звено СИГМА към областната дирекция на полицията в Бургас. И приятелят на младата медицинска сестра, и нейния баща, не желаят да се дава каквато и да е информация на медиите.


Жената е медицинска сестра в стоматологичен частен кабинет, живее в бургаския квартал "Лозово". На 15 април около 23:30 ч. тя е слязла от такси в района Морската градина в Бургас. Оттогава жената е в неизвестност.


От полицията разпространиха официално съобщение, в което се казва, че не се касае за извършено насилие.


От ОД на МВР отказват подробности предвид изричното несъгласие на семейството да се подава каквато и да е информация, се посочва в съобщението.

Facebook logo
Бъдете с нас и във