Параграф22 Daily

§22 Новини

Служителката в “Булсатком” В. Николова отказва да плати такса за паркинга

Управителката на общинското дружество “Паркинги и гаражи” в Дупница Елена Малчева вчера внесе жалба в Районното управление на полицията в Дупница срещу служителката на “Булсатком”, 21-годишната Ваня Николова. В жалбата си Елена Малчева твърди, че младата дама е откраднала скобата, с която е бил закопчан автомобилът й пред евробазара в Дупница.

Ето какво разказа за инцидента служителят в “Паркинги и гаражи” Драгомир Георгиев: "За всички служители в евробазара и търговци на пазара таксата за паркиран целодневно автомобил е 2 лева. Ваня Николова отказа да плати тази такса и затова беше сложена скоба на нейното пежо. Като ми свърши смяната в 18 часа, отидох да попитам момичето дали ще плати 10 лева глоба, за да махнем скобата от автомобила. Отговорът й беше, че в момента няма такава сума у нея и че на следващия ден ще плати. Колеги са дошли около 19 часа и установили, че пежото го няма, скобата - също. За случката уведомихме началничката ни Елена Малчева. Тя е изпратила жалби до прокуратурата срещу младата дама".

Репортер на “Струма” издири Ваня Николова в офиса на “Булсатком”, намиращ се на втория етаж в евробазара. Момичето беше изненадано от твърдението, че е откраднала скобата, с която е бил заключен автомобилът й. Ето каква е нейната версия: "Към 19 часа ми изтича работният ден, излязох на паркинга, на колата нямаше скоба, запалих я и си отидох вкъщи. Не съм откраднала скоба, а пък и не мога да я махна. Изненадана съм от твърдението на служителите от “Паркинги и гаражи”.

Вчера Ваня Николова беше паркирала личното си пежо извън границите на платения паркинг пред евробазара. Дали тя е махнала скобата, или не, ще изясняват полицаите от дупнишкото Районно управление. Ако скобата не бъде открита, ще се наложи да я плати от джоба си шефката на “Паркинги и гаражи” Е. Малчева.

Facebook logo
Бъдете с нас и във