Параграф22 Daily

§22 Новини

Собственикът на плейбой клуб "Калигула" и млада барманка арестувани за търговия с разврат на Златни пясъци

Под ръководството на Районна прокуратура -Варна в почивните дни бе успешно реализирана операция срещу трафика на хора в курорта „Златни пясъци“. Образувано е досъдебно производство срещу две лица, които са приемали отделни  лица с цел да бъдат използвани за развратни действия - престъпление по чл. 159а във връзка с чл. 26 от Наказателния кодекс.

Собственикът на плейбойклуб „Калигула”  - 41-годишният Д.Б., и барманката в заведението - 22-годишната П.И., която е от Варна, са задържани за срок до 72 часа.

Установени са и пет жени - жертви на престъплението. Две от тях по време на реализацията на операцията са обслужвали чужденци в обособени  помещения в клуба за предлагане на сексуслуги. Чуждестранните клиенти свидетелствали, че в „Калигула” за стандартна сексуслуга се заплаща по 150 лева на час.

Продължава работата по разследването. Събират се още доказателства срещу двамата задържани. Утре РП -Варна ще направи искане пред варненския районен съд спрямо двете задържани лица да бъдат определени постоянни мерки за неотклонение „Задържане под стража”.

Facebook logo
Бъдете с нас и във