Параграф22 Daily

§22 Новини

Спипаха четирима за грабеж на столичен таксиджия

Служители на Девето РПУ задържаха четирима младежи за грабеж на таксиметров шофьор, извършен в София, съобщиха от Столичната полиция. Престъплението било извършено на 27 октомври сутринта. Тогава на кооперативния пазар в жк "Люлин" шофьорът на жълтата кола качил четирима клиенти, които поискали да ги закара до адрес в кв. "Филиповци". Пристигайки, мъжете вместо да си платят  сметката, се нахвърлили върху водача, ударили го по главата и му задигнали оборотните пари, които били около 65 лева и мобилен телефон, след което избягали.

След като пострадалият шофьор подал сигнал за грабежа, полицаите влезли в дирите на извършителите. Не след дълго белезниците щракнали около ръцете на 19-годишния П.Я.,връстника му П.Ч, с година по-малкия от тях К.С и 20-годишния З.Н. Четиримата са от София и са криминално регистрирани в полицията за подобни прояви

След доклад на материалите по досъдебното производство в Софийска районна прокуратура задържаните са привлечени като обвиняеми и им е наложена мярка "задържане под стража".

Facebook logo
Бъдете с нас и във