Параграф22 Daily

§22 Новини

Според Майкъла парите за Левски от Герена идвали от едно от двете ЦСКА

Има шанс кредитът на Левски да е от ЦСКА или ЦСКА 1948. Това заяви пред "Gol.bg" Георги Илиев-Майкъла по повод финансовата криза на "Герена"."Сините" взеха заем, за да платят заплати на персонала, в това число и футболистите, но не разкриха от коя фирма са получени парите.

"Има малък заем към малка фирма. Вчера обявихме сумата, за да разсеем спекулациите по произхода на средствата. Фирмата постави като условие, ако е възможно да не се центрофугира името й в публичното пространство", каза изпълнителният директор на 26-кратния шампион на България Павел Колев.

Според Майкъла, не е изключено парите да са дошли от един от двата "червени" клуба и обясни мотивите си за тези съмнения. "Наско Сираков е близък приятел с Гриша Ганчев, а Цветомир Найденов искаше да е спонсор на Левски. Наско е куче, но трябва прозрачност. Поздравления на шефовете, на феновете, че се борят с всички сили да спасят клуба. Сираков ми е приятел и не искам да го коментирам. Щом така се става собственик на Левски, аз да опитам да взема Манчестър Юнайтед", заяви Илиев.

Facebook logo
Бъдете с нас и във