Параграф22 Daily

§22 Новини

Според СДВР никой не се е жалвал при блокадата на бул. "Ситняково"

Няма подадени оплаквания или писмени жалби от пострадали при блокадата на кръстовището пред Румънското посолство на столичния булевард „Ситняково“ около 22.00 ч. снощи. Това съобщават от Първо-СДВР,на чиято територия е кръстовището, на което вчера се стигна до напрежение между протестиращи граждани и жена, опитала да премине с автомобила си в района.

Към момента не са установени пострадали и сред участниците в блокадата на кръстовището, след като своевременно е извършен преглед на кадрите от видеонаблюдението в района, уточняват от полицията.

Под надзора и ръководството на Софийска районна прокуратура служители на Първо РУ-СДВР продължават работата по разследването на инцидента, при който семейство с две деца - момченце на 2 години и момиченце на 9 години, бяха блокирани в автомобила им. Потърпевшите вече са представили пред разследващите своите обяснения по случая.

Във връзка с провеждането на протестни действия СДВР отново предупреждава жителите и гостите на София да шофират с повишено внимание на територията на града, отчитайки по-сложната пътнотранспортна обстановка.

Facebook logo
Бъдете с нас и във