Параграф22 Daily

§22 Новини

Срамотия. Мъж и жена обвиниха певицата Кейти Пери в сексуален тормоз

Мъж и жена обвиниха световноизвестната поп певица Кейти Пери в сексуален тормоз, пишат западни музикални медии. Първото обвинение дойде в началото на седмицата от Джош Клос – модел, участвал в един от видеоклиповете на Пери.

В публикацията в “Инстаграм” Клос разказва за необичайна случка с певицата, която по време на парти през 2010 г. свалила панталоните му, показвайки пенисът му на всички присъстващи.“Исках да я запозная с мой приятел, но когато се обърнах да го викна, Пери свали анцуга ми “Адидас” заедно с бельото ми, за да покаже на хората около нас пениса
ми. Можете ли да си представите колко засрамен и унижен се почувствах?”, пише Клос.

Целувка на Кейти Пери в шоуто "Американски идол" предизвика полемика. Певицата изненадващо целуна участник в предаването, който остана смутен от нейния акт. Моделът коментира, че е решил да сподели за случката чак сега, защото в света на шоубизнеса се говори само за злоупотреби на овластени мъже, “а жените са същото толкова ужасни”.

Второто обвинение дойде няколко дни по-късно. Според руския вестник “Росийская газета” грузинската водеща Тина Канделаки също била жертва на сексуално посегателство от страна на певицата. Пред вестника Канделаки разказва, че Пери се опитвала да я докосва и целува по време на парти. Певицата била под влиянието на алкохол и когато Канделаки
отказала нейния флирт, Пери започнала да “тормози” останалите гости на партито.

Към момента няма официален коментар от Кейти Пери. Това не са първите необичайнислучки с певицата – през 2018 г. тя целуна участник в “Америкън айдъл” против волята му, а през 2017 г. успя да опипа певеца Шон Мендес по време на музикални награди.

Facebook logo
Бъдете с нас и във