Параграф22 Daily

§22 Новини

Срещу 5000 евро годишна такса децата ви ще учат в първото Britanica park school в Драгалевци

Първото парк училище у нас – Britanica park school бе открито в столичния квартал Драгалевци, район Витоша. На официална церемония комплексът бе осветен в присъствието на районния кмет инж. Теодор Петков, сочи stolica.bg. 

Целият комплекс е разположен върху площ от 15 423 кв. м. Има седем блока с просторни учебни стаи, кабинети по химия, физика, биология. На учениците са осигурени библиотека, зали за събития, амфитеатър, зали за музика, танци и други. Децата имат за забавления и игри прекрасни спортни и детски площадки в двора.

Днес в 11 часа лентата бе прерязана от създателите на училището Любомир Лалов и Десислава Якимова-Лалова и районния кмет. В училището ще учат деца от първи до десети клас, ще има и детска градина.

Записването започна още през април т. г. и продължи до запълване на бройките. В Britanica park school детето е поставено в центъра на образователния процес и са важни неговите потребности от индивидуален подход. В обучението се изполват иновативни методики, а на учениците се предлага екологична обстановка.

За малчуганите от първа група в частното училище цената е над 5000 евро за година. За подготвителната група - 6-7-годишните цената за година е около 5800 евро.

Facebook logo
Бъдете с нас и във