Параграф22 Daily

§22 Новини

Съдебните заседания в Окръжния съд в Габрово са отменени заради коронавируса

С цел да се ограничи рискът от разпространение на коронавируса от днес се отменят насрочените заседания в Окръжния съд. Заповедта е на председателя на съда, информира Стела Цонева от съдебната пресслужба.

Страните по делата и техните процесуални представители ще бъдат уведомени за следващото насрочване на открити съдебни заседания. Отменени са и приемните дни на административния ръководител на съда, събранието на съдиите от района на Окръжния съд за обсъждане на годишния доклад за дейността на съдилищата от съдебния окръг, както и планираният Ден на отворени врати.

Заповедта разпорежда достъпът до съдебната сграда на площад "Възраждане" да се осъществява след задължителна дезинфекция и термометричен контрол.

От съда апелират към гражданите да спазват препоръките и указанията на здравните органи за ограничаване на разпространението на вирусното заболяване и да се въздържат от посещение в съдебната палата при наличие на симптоми на вирусно заболяване. Гражданите могат да подават заявления, молби и други документи, както и да правят справки по делата, по електронен път.

Facebook logo
Бъдете с нас и във