Параграф22 Daily

§22 Новини

Супермаркет "Фантастико" в Драгалевци се превърна в огромен търговски център

Откриха и втората част от търговския комплекс "Фантастико", разположен на бул. "Черни връх" 204 в началото на баровския столичен квартал "Драгалевци".  Към добре познатия на клиентите супермаркет ще заработят аптека "Субра", химическо чистене "Доби 77", магазин от веригата луксозни оптични центрове Grand Optics, магазин за битова техника "Зора" и магазин за спортни хранителни добавки – Health Store.

На откриването първите клиенти бяха приятно изненадани със специални намаления и подаръци в локацията, чиято обща търговска площ е 1 365 кв. м. Инвестицията в новата част е над 2 700 000 лв. , така търговският комплекс в „Драгалевци“ вече се разпростира на внушителните 3485 кв. м., а общата инвестиция възлиза на 19 899 000 млн. лева.

С разширяването на локацията на "Черни връх" 204 и осигуряването на достъп до нови стоки и услуги, клиентите ще могат удобно да покриват на едно място ежедневните си нужди. Така те ще пестят време и усилия. Освен възможност да пазаруват в новите обекти, в частта на супермаркета посетителите могат да се възползват от допълнителни услуги , като офиси за сключване на застраховки I&G brokers, за плащане на битови сметки – Easy pay, бутик за цветя Florence, Бюро за обмяна на валута "Краун чейндж", "Зоозинче" - магазин за храни и аксесоари за домашни любимци, щанд на Национална лотария, шоурум на IQOS, банково кредитиране от MOMENTO.

Новата търговска част разполага с открит паркинг и допълнителни паркоместа. За удобство на клиентите към частта на супермаркета се достига посредством пасаж и подвижни пешеходни пътеки, а за комфорт на посетителите са предвидени два подхода до покрития паркинг. И двете части разполагат със собствени входни пространства.

В случай, че те разполагат с електромобил, ще могат да го заредят на намиращите се на територията на комплекса станции за зареждане.

Facebook logo
Бъдете с нас и във