Параграф22 Daily

§22 Новини

Съсед преби бивш шеф на РДНСК в Бургас заради силна музика

Бившият шеф на РДНСК Милен Ненчев и съпругата му Дора са били пребити в дома им от комшия след спор за силна музика.Сред участниците в мелето са бившият шеф на Регионалната дирекция за строителен контрол Милен Ненчев и съпругата му Дора, съобщава Burgas24.bg.

Скандалът избухнал малко преди полунощ в сряда срещу четвъртък в жилищна кооперация на ул. "Пробуда" в жк "Възраждане" в Бургас. Семейство Ненчеви тъкмо се приготвяли да си лягат, когато някой започнал да блъска по входната им врата. "Видяхме през шпионката, че е съседът от горния етаж Васил Русев.  Охранителна камера е заснела как изкъртва вратата и нахлува в дома ми", каза Ненчев. Неканеният гост влетял в апартамента и започнал да налага с юмруци и шутове Ненчев, съборил на земята и съпругата му Дора, която държала в ръце малкия им син, който е на 1 година и 1 месец. Бившият шеф на РДНСК и съпругата му опитали да се защитят, но в крайна сметка комшията ги набил и се прибрал.

Видеокамерата е заснела 18 ритника, съобщава "Флагман". Побоят започнал, след като малко по-рано двамата се скарали жестоко заради силна музика. Васил Русев е съсед на семейство Ненчеви от 4 години. Той дошъл от Пловдив и купил апартамента над тях. Веднага след това започнал нескончаем ремонт, майстори блъскали и чукали почти денонощно над главите на Ненчеви. Когато ремонтът най-после приключил, съседът Васил започнал често да организира шумни купони в дома си, които продължавали до късно след полунощ.

Ненчев подавал сигнали срещу шумовия терор до много инстанции - полиция, община Бургас, телефон 112. Общо досега подадените сигнали са над 40. Това явно е разярило съседът му - 130-килограмов здравеняк, който според Ненчев, започнал системно да ги тормози. Нахвърлял се върху тях и нападал дори и децата им.

 

 

Facebook logo
Бъдете с нас и във