Параграф22 Daily

§22 Новини

Таксиджия разцепи главата на турист в Ахтопол, не искал да ползва колата му!

Таксиметров шофьор разцепи главата на турист, чакащ автобус на автогарата в Ахтопол. Случката се разиграва на автогарата в Ахтопол. Абсурдната случка се разиграла заради отказа на мъжа да ползва услугите на таксиджията, съобщи StrandjaNews. Потърпевшият е 39 годишен турист  от София, който е с разцепена глава, а водачът на жълтата кола избягал.

Таксиметровият шофьор пристигнал с клиенти от Бургас. Разтоварил ги  и си предложил услугите на семейството от София. Те отказали, а таксиджията уж се съгласил. След малко обаче без никой да очаква, се върнал до пейката и ударил в главата мъжът. Часовникът на ръката му разцепил дясното слепоочие на мъжа пред очите на съпругата и детето му. .Свидетели имало, но никой не реагирал. Единствено съпругата успяла да извика ”Не пред детето!”. Веднага след това таксиметровия шофьор запалил автомобила си и изчезнал. Жена отстрани  е успяла да запише номера му и той вече е предаден на полицията.

„Потресаващо е, що за беззаконие и агресия у този човек, който упражнява подобна професия? Аз ще го намеря, каквото и да ми коства това, защото този човек трябва да си плати за всичко, което ми причини”, категоричен е пострадалият, за който края на лятната почивка се оказа истински кошмар.

Facebook logo
Бъдете с нас и във