Параграф22 Daily

§22 Новини

Татяна Дончева: ИТН играят срещу закриването на Спецсъда

"Има такъв народ" откровено играят срещу закриването на Специализирания съд и си търсят предтекст, независимо от изявленията, които правят. Слави Трифонов е зависим абсолютно от тези задкулисни играчи, които назовах преди няколко дни и преди няколко седмици, и счита всеки човек, който го е разгадал, за заплаха за собственото си политическо бъдеще, на формацията си. В опита си да останат в играта, те не подбират средства.

Това каза за БНТ зам.-председателят на парламента и депутат от "Изправи се БГ! Ние идваме!" Татяна Дончева по повод твърденията, че е убеждавала Радостин Василев да отцепи част от групата на ИТН, за да се състави правителство, ако президентът връчи третия мандат на "Изправи се БГ! Ние идваме!".

Ето какво още каза Дончева:

БНТ: Вие, за някакви пари намеквали ли сте?

- Щом самият Радостин Василев започна да обяснява как никой не му бил предлагал. Като никой не му бил предлагал, какво говорят от няколко дни... Това е изключително нагла работа.

БНТ: Как ще си търсите правата?

- Че ще си търся правата, ще си търся правата и спрямо Тошко Йорданов, и спрямо Радостин Василев, и спрямо Виктория Василева, разбира се, ще трябва да прегледам записа. В някакви медии изтече, че аз трябвало да дам обяснение откъде са парите, ама всъщност никой не се интересувал какво пише на листчето... Тези хора се занимават с интриги от самото появяване в регулярния политически живот на формацията си. Не могат да направят абсолютно нищо като хората, но искат да окалят всеки. И това, което има в сутрешния коментар на Слави Трифонов във Фейсбука му е ясно, те целят Татяна Дончева да бъде извадена от българския политически живот. След като Татяна Дончева им е някаква особена пречка, тя точно така - няма да иска да си замине.

Facebook logo
Бъдете с нас и във