Параграф22 Daily

§22 Новини

Тежка катастрофа с кортежа на Цвета Караянчева

Тежка катастрофа е станала с председателя на Народното събрание Цвета Караявчева днес. Колата на НСО се е забила в друг лек автомобил, докато изпреварвала ТИР. По първоначална информация сблъсъкът е станал на позволено за изпреварване място. В отсрещната кола е имало мъж, жена и дете.

От Пресцентъра на МВР по-късно разпространиха пестеливата информация, че е станало ПТП малко след 10.30 часа днес. По първоначални данни на главен път Шумен –Силистра, на около 150 м след разклона за село Върбак, 31–годишна водачка на лек автомобил „АУДИ А 4, на ляв завой, е навлязла в опесъчен участък, загубила е контрол над колата си и се ударила в насрещно движещ се лек автомобил. В него се е возила Цвета Караянчева.

За преглед в болница са транспортирани трима души. Водачите са изпробвани за алкохол, пробите са отрицателни. По неофициална информация Цвета Караянчева е със счупени ключица и два прешлена. Председателката на парламента ше бъде траспортирана спешно с хеликоптер в София. И тази информация не е потвърдена официално.

Работата по изясняване на причините за пътния инцидент продължава.

Очаквайте подробности.

Facebook logo
Бъдете с нас и във