Параграф22 Daily

§22 Новини

Тежка техника се опита да срути моста по "Кап. Списаревски" в Дружба

Камион с тежка техника едва премина през моста на ул. "Кап. Димитър Списаревски" в столичния "Дружба", район Искър. Товарът опираше плътно в моста, над който е бул. Брюксел и трасето към летище София. Техниката откърти и части от мостовото съоръжение и отломки паднаха на пътното платно. за късмет няма пострадали автомобили.

За инцидента съобщиха очевидци и публикуваха в социалните мрежи снимка на нарушителя и безумното му преминаване.  "Да му лупнат един акт сега", коментираха възмутени столичани. "Един шофьор на камион много добре знае колко е дълга и висока е композицията. Някъде трябва да има табела колко е височината на моста, ако  няма да поставят такива, общината е виновна", намира оправдание друг столичанин, цитират медиите коментари във Фейсбук.

"Кой ще плати щетите на мостовото съоръжение, които могат да са десетки хиляди левове? Застраховката няма да ги покрие, по-лошото е, че дори няма кой да ги потърси от страна на държавата или общината. Пишем го пак за сметка на всички нас. Съдейки по гредите на моста и друг път е имало такива премеждия", възмущава се трети.

Facebook logo
Бъдете с нас и във