Параграф22 Daily

§22 Новини

Телевизиите и анализаторите са изгубили смисъла. Не знаят на кой свят живеят.

Ivan Bakalov във Фейсбук:

Поведението на медии и политици след изборите направо опъва нервите на зрителите.

Те са избрали да отстранят Борисов и всички негови кукли като Герджиков. И от телевизиите продължават да се леят по 6-7 на ден от неговите томабиковци, деницисачеви, даниелмитовци, и анализатори харалани и харизани.

И някакви като професорката Коларова обясняват, че Герджиков е моралният победител.

Има проблем - и телевизиите, и анализаторите са изгубили смисъла. Не знаят на кой свят живеят.

Изборна победа с 66,7% на 31,8% не е каква да е победа. Показва пълна несъстоятелност да загубилия кандидат. Резил, провал, катастрофа. Куклата на Борисов е отхвърлена със смазващо мнозинство. Освен че не щат Борисов, и куклата му не струва, ерзац. Не интелектуалец, а жалък конформист, заучени фрази, фалшът е изписан на лицето му.

А Малария Велева обяснява, че Радев бил избран с ниска легитимност. И анализатори го усукват, че едва ли не Герджиков е спечелил.

В Щатите или Франция президенти се борят за надмощие с 1-2%, Пази Боже, ако и у нас Радев беше спечелил с 1-2%. Щяха да откажат да признаят резултатите от изборите или направо да обявят Герджиков за победител.

Всички тези медии и анализатори още не са се събудили, че живеят в нова реалност. Беше ясно още от преди април, но те с някаква отчаяна надежда продължават, сякаш Борисов ще възкръсне и всичко ще потече както си знаят - всяка вечер той в новините, ала-бала, ще ни се накара по някои въпроси и джипката ще си върви. Любенов, Бойко Василев, Цветанка, Светльо, Хекимянчето, Николаев ще мяукат правилно и България ще процъфтява.

Facebook logo
Бъдете с нас и във