Параграф22 Daily

§22 Новини

"Терем" ЕАД няма сключен договор с кантората на Радан Кънев

S 250 f5c97114 0dd7 4976 b90c 66ee562cb453

"Терем" ЕАД няма сключен договор с кантората на Радан Кънев, заяви на пресконференция в БТА председателят на Съвета на директорите /СД/ на дружеството Стоил Яков, който каза, че поводът за пресконференцията е "пороят от лъжи и манипулации", които са се изсипали по негов адрес и по адрес на управляваното от него дружество, сочи БТА.

"Това е лъжа номер едно", заяви Яков в отговор на въпрос защо след като "Терем" ЕАД има правен отдел, е сключен договор за правна помощ с кантората на Радан Кънев и как ще отговори на твърдения, че е налице конфликт на интереси. "Терем" ЕАД няма сключен договор с кантората на Радан Кънев, заяви Яков. По думите му дружеството има сключен граждански договор с юриста Васил Танков, когото Яков определи като блестящ юрист, който се е съгласил, помолен от него, да дойде и да помага на "Терем".

Стоил Яков каза, че "Терем" е едно от големите търговски дружества и няма правен отдел. Има един юрист, жена, която е в майчинство, а на нейно място има назначена друга жена, която също предстояло да излезе в майчинство. Не може едно такова огромно предприятие, с огромни възможности, да работи само и единствено с един юрист, посочи Яков, като подчерта, че имат непрекъснато огромен обем от работа.

Facebook logo
Бъдете с нас и във