Параграф22 Daily

§22 Новини

Тикнаха в ареста Динята след обир на магазин в Бургас

Въоръжен мъж задигна оборота на хранителен магазин в Бургас. След спречкване с охраната на търговския обект, крадецът извадил пистолет, сочи БНТ. За щастие няма пострадали хора. 24-годишният мъж влязъл в хранителен магазин в бургаския комплекс „Зорница". Насочил се към касата, докато служителките отчитали оборота. Задигнал 700 лева и побягнал. Охраната се опитала да го спре и той извадил пистолет. „В момента на сборичкването двете продавачки заявяват, че са забелязали мъжът да изважда запасан на колана пистолет, като го е размахал, може би с идеята да предотврати последващи действия по задържане от страна на охранителя. След което е побягнал и е успял да се укрие", заяви Цветелина Рандева, говорител на ОД на МВР-Бургас.

Охранителят все още е в шок от случилото се и отказа коментар. Редовните клиенти на магазина са изненадани от нападението.

След изземване на записите от охранителните камери 24-годишният Пламен Кантарджиев - Динята е задържан. Той е криминално проявен и оказал съпротива при ареста.

Facebook logo
Бъдете с нас и във