Параграф22 Daily

§22 Новини

Томов е прекият виновник за загубените от ЦСКА дела

Бившият изпълнителен директор на ЦСКА - Венцислав Живков разкри пред Topsport.bg каква е основната причина, според него, клубът да загуби по-голямата част от делата си в Спортния арбитражен съд в Лозана. Живков сподели, че основният виновник ЦСКА да бъде унизен от „знайни и незнайни футболисти", е Александър Томов.

Коментарът на бившия „червен" управник:

„Голям срам браха на „Армията", след като ние се махнахме. Да, за съдебните дела говоря. За загубените от клуба съдебни дела. Как се оставиха някакви знайни и незнайни футболисти от всевъзможни краища на света да ги осъдят? Да опетнят името на ЦСКА?

Много от въпросните състезатели бяха правомерно уволнени от нас, но след това Томов дойде и отнесе всичко. Започна от самото начало, вместо да се възползва от свършеното до момента. Той пристигна в Борисовата градина и едно от първите неща, които направи, беше да изгони професионалния ни, запознат в детайли с всички проблеми и пречки, екип от юристи. Направи го с лека ръка.

Голяма грешка! Томов е прекият виновник за загубените от ЦСКА дела.

След това? Нали видяхте какво се случи. Голяма глупост беше да се заличи постигнатото. Въпрос на покрито или не съвсем покрито самочувствие, предполагам".

Facebook logo
Бъдете с нас и във