Параграф22 Daily

§22 Новини

Убиха сина и раниха съпруга на съдийка в Ню Джърси

Неизвестен простреля съпруга и уби на място сина на федералния съдия Естер Салас в Ню Джърси. Нападателят е успял да избяга от мястото на престъплението, съобщи телевизия ABC, позовавайки се на главния прокурор на окръга Йоланда Циконе.

Според нея мъж, облечен в служебна униформа на пощенската компания FedEx, звъннал на вратата на съдийката около 17:00 местно време. Нападателят убил сина на Салас на място и успял да простреля съпруга й няколко пъти. Самата съдийка не била ранена.

Полицията и Федералното бюро за разследване разследват тежкото престъпление. Властите имат информация, че Салас е била заплашвана многократно в миналото.

Един човек е загинал, а най-малко осем са ранени при стрелбата във Вашингтон, съобщиха за РИА Новости от пресслужбата на градската полиция в американската столица. "Имаме потвърждение за девет пострадали, които са откарани в болници. Все още чакаме потвърждение на точния брой на онези, които са получили огнестрелни рани. И до момента една от жертвите е починала", каза източникът.

Според него всички жертви са възрастни. Стабилността на състоянието им все още не е потвърдено, както и нараняванията им. Полицията издирва трима чернокожи мъже, избягали от местопрестъплението в тъмна кола.

Facebook logo
Бъдете с нас и във