Параграф22 Daily

§22 Новини

Убитата жена е оставила бележка с името на заподозрения

Убитата жена, намерена в багажник на кола в София, е била притеснена за живота си. Неофициалната информация от разследването сочи, че на работното си място тя е оставила бележка, в която пише, че ако се случи нещо с нея, трябва да се търси определен човек. 

За последен път жената е била засечена в деня, когато си е тръгвала от работа. От запис на камери за видеонаблюдение се вижда, че се качва в колата си. После дава газ по улицата, и след като завива, изчезва от полезрението. Това се случва на 4 април, а сигналът за изчезването й е подаден към Трето РПУ-София.

Заподозреният, чието име е споменато в бележката, е задържан на метростанция "Ломско шосе".  Полицията го е спряла за проверка, той е бил с личния си автомобил, а в колата е имал спътница, която се е представила за военен служител.

Задържаният мъж е бил спокоен през цялото време. Пред разследващите е казал, че не знае нищо по случая. По непотвърдена информация военната също е казала, че не знае нищо и че въпросният мъж просто я возил.

Намерена е и колата на убитата, с която тя се е возила последно. Там са открити портмонето ѝ, документите и бели маратонки, с които е била обута за последно. 

Както вече е известно, тялото на жената е открита в багажника на кола, която не е била нейната.

Facebook logo
Бъдете с нас и във