Параграф22 Daily

§22 Новини

Учителки затвориха дете да спи в "тъмна дупка", осигурили му "спокойствие и тишина"

Родители на шестгодишно момиче от Шумен ще съдят учителки от детска градина за тормоз над детето им. Момиченцето се оплакало, че на обяд е принудено да спи в дупка и е много изплашено. Преподавателките вече са наказани с... мъмрене.

Айсун и Севим Исмаилови изпаднали в шок, когато първородната им дъщеря Елиф проплакала, че спи в тъмна дупка на обяд в детската градина. Невярващата майка отишла в забавачката и помолила да й покажат креватчето на Елиф, съобщава TV7.

Помещението се оказва тясно и тъмно, без прозорци и се използва като склад. Това се вижда ясно от снимките, които майката е направила с мобилния си телефон. При нашето посещения складът вече беше подреден.

Двете учителки, които са слагали Елиф да спи в склада, са наказани с мъмрене. От детската градина са категорични, че целта не е била да наказват детето, а напротив - да му осигурят тихо място. Елиф обаче е стресирана и провежда редовни срещи с психиатър, за да преодолее травмата. Нощем не може да спи, ако в стаята не свети лампа, и продължава да се напишква. Детето е с порок на сърцето, което допълнително усилва тревогата на родителите.

Родителите са категорични, че ще заведат съдебен иск срещу двете учителки на дъщеря си

Facebook logo
Бъдете с нас и във