Параграф22 Daily

§22 Новини

Установен и задържан е мъж, отвел насила млада жена

Към 19.00 часа на 9 юни, на тел. 112 позвънила жителка на Търговище. По думите й, 21-годишният й съгражданин С.Е. я заплашил, със сила я извлякъл от лекия й автомобил “Ауди А 3”, в който била и 23-годишна нейна позната. Мъжът седнал зад волана, принудил пътничката да остане в колата и се отправил в неизвестна посока.

Веднага органите на полицията са предприели действия за установяване на автомобила и пътуващи в него. За целта криминалистите от Търговище са подали сигнал и към колегите си от ОДМВР - Русе. На 10 юни, издирваната кола е била забелязана в село Писанец, натам били насочени служителите на РУ – Ветово, както и съвместни екипи от Русе и Търговище. Те извършили оглед на откритата кола, както и последващи процесуални действия. Криминалистите продължили работа по издирването на мъжа и жената на територията на селото.

Междувременно, в 19.33 часа, на тел. 112 постъпил сигнал от кмета на селото, че момиче е паднало от прозорец на стая, на втория етаж в къща за гости в населеното място. Пристигналите на място полицейски и медицински екипи установили самоличността на пострадалата - 23-годишна, която била отведена и настанена в русенската болница с контузии и порезни рани, извършена й е спешна операция. В същата стая в къщата е открит и мъжът - С.Е. /21 г./, с порезни рани по ръцете. Оказана му е спешна помощ. По първоначална информация той се е самонаранил.

На място е извършен оглед от служители на ОДМВР – Русе и Търговище. Заведено е досъдебно производство. С.Е. е задържан за срок до 24 часа в ОД МВР – Русе. Случаят е докладван в прокуратурата. Работата на разследващите продължава.

Facebook logo
Бъдете с нас и във